Doe mee aan onze kleurwedstrijd!

Doe mee aan onze kleurwedstrijd!

Kleur met ons mee en win!

De afgelopen periode ontwikkelden we een raamposter voor Dégage! autodelen en fietsdelen (want ook in coronatijden kan je auto- en fietsdelen). De poster kan je rechtstreeks aan je raam hangen, maar hij bestaat ook als kleurplaat. Hoe mooier (of origineler) je hem inkleurt hoe meer kans dat je in de prijzen valt. Bovendien is er ook een publieksprijs. Deze wedstrijd loopt tot eind augustus 2020. Doe jij ook mee?

Hoe kan je deelnemen?

  1. Download de kleurplaat en druk hem af. Geen printer thuis? Je kan de kleurplaat (en de poster) ook ophalen in het Dégage!-kantoor van De Punt (Kerkstraat 108, 9050 Gent). Hiervoor geef je best een seintje aan info@degage.be
  2. Kleur de plaat zo mooi of origineel mogelijk in
  3. Stuur een foto of een scan van jouw ingekleurde poster naar info@degage.be (met melding van je naam, familienaam, woonplaats/wijk, geboortejaar en mailadres en/of telefoonnummer).
  4. Dégage plaatst de ingezonden kleurplaten op haar facebook-kanaal (met melding van enkel de voornaam en leeftijd) zodat er kan gestemd worden voor de publieksprijs
  5. Je kan zo vaak kleurplaten insturen als je wil!

Wie wint?

Een onpartijdige jury zal de 10 mooiste/origineelste werkjes uitkiezen. Tegelijkertijd kan iedereen ook stemmen op zijn favoriet op de facebook-pagina van Dégage. Hieruit komt er één publiekswinnaar.

Deelnemen met je tekening kan t.e.m. 31 augustus om 20 uur. Stemmen op facebook kan t.e.m. 6 september om 20 uur. Een stem breng je uit door de foto te liken. De foto met de meeste likes wint de publieksprijs.

Wie kan deelnemen?

Iedereen tussen 3 en 12 jaar (geboortejaar 2017-2008). Ook als het gezin geen lid is van Dégage.

Wat kan je winnen?

De tien beste posters en de publiekswinnaar krijgen een kleine maar leuke prijs (is nog een verrassing). En natuurlijk eeuwige roem!

Hier kan je het wedstrijdreglement raadplegen. Heb je verder nog vragen? Geef ons een seintje op communicatie@degage.be.