Een infosessie bijwonen

Om lid te kunnen worden van Dégage! woon je eerst een infosessie bij (duur +/- 1,5 uur). Een vrijwilliger vertelt meer over de werking van Dégage en geeft antwoord op al jouw vragen. Bevestiging van inschrijving komt in je mailbox terecht. Zie je die niet direct, check dan zeker je spam.

Koppels worden apart lid (en registreren zich dus apart) maar het is voldoende dat slechts één persoon aanwezig is op de infosessie. Kom je toch samen naar een infosessie? Schrijf jullie dan allebei in.

Personen met auto vullen bij registratie al enkele gegevens van de auto in. Deze zijn volledig vrijblijvend en dienen ter eerste kennismaking tijdens het infomoment. Hou alvast rekening met:

  • Dégage aanvaardt geen euro 3 en euro 4 diesels. Hierop wordt geen uitzondering gemaakt.
  • Ook nemen we geen campers op in ons deelsysteem.
  • Wagens moeten om fiscale redenen ingeschreven staan op een natuurlijk persoon (geen bedrijfswagens of wagens ingeschreven op een zaak).
  • Is je auto minder dan 8 jaar oud en heeft hij een kilometerstand van minder dan 140.000 km? Dan is de kans zeer groot dat we hem opnemen binnen Dégage. Zo neen, dan laten we de auto in bepaalde gevallen toch nog toe.

If you want to attend a session in English, please contact us.

Wegens Corona gaan de meeste infosessies online door. Inschrijven kan via ons platform. Je ontvangt een dag voordien een linkje waarmee je de sessie kan bijwonen.

 

Al geregistreerd? Log je dan opnieuw in met jouw mailadres:

 

Heb je toch een speciale vraag, neem dan contact met ons op.