Deelauto ZKT nieuwe eigenaar

Soms doen Dégage-eigenaars hun wagen weg, maar we kijken natuurlijk graag hoe we deze deelwagens binnen de vloot kunnen houden. Ben je toevallig van plan een wagen aan te schaffen (en heb je toch geen interesse om een elektrische te kopen), dan kan je misschien eigenaar worden van één van onze deelauto’s! Enthousiaste gebruikers krijg je er gratis bij! Geef ons een seintje op info@degage.be. In ons winkeltje:

Sneeuwkettingen

Oproep van een sympathieke ex-auto-eigenaar: Ik heb nog sneeuwkettingen en een gevarendriehoek liggen. Is er iemand van de eigenaars die ik daar een plezier mee kan doen? Ik wil ze mijn kelder uit, meer wil ik niet 😉 Mensen die geïnteresseerd zijn kunnen me best (’s avonds) bellen om af te spreken op 0486 99 35 60. Ophalen in Brugse Poort (Gent).