Fiets-ontlener

Af en toe nood aan een speciale fiets, zoals een (elektrische) bakfiets, plooifiets, tandem, speed pedelec, fietskar, … ? Vaak gebruik je zo’n fiets maar af en toe. Dan is het handig dat je die kan gebruiken van iemand anders. Je hoeft geen dure aankoop aan te gaan én de fiets neemt geen plaats in beslag. Bij Dégage kan je op een betrouwbare, veilige en voordelige manier een fiets van iemand anders gebruiken. Hieronder zetten we op een rijtje wat fietsdelen bij Dégage inhoudt.

Voordelen

De fietsrit

Wat bij … ?

Aan de slag

Ik heb geen auto en onze gang is té smal om een fiets in te plaatsen. Daarom leen ik soms een bakfiets om de kinderen te vervoeren en een elektrische fiets voor het zondagsbezoek aan mijn ouders. (foto De standaard @DVH)

Pieter
enthousiast gebruiker

Met de Tandem Trek fietste ik met mijn dochter van Gent naar Aalst. Ik stippelde een fijne fietsroute uit en zo zijn we een voormiddag gezellig samen onderweg. Een aanrader!

Dries
Altijd zin in leuke uitstapjes

We hebben zelf wel fietsen maar niet voor elke soort fietstocht de juiste fiets. Een speciale fiets is ook een grote investering. We gebruiken die ook niet elke dag, daarom leen ik graag de Yuba in plaats van er zelf één te kopen.

Liene
sporadische ontlener