Lori uit Antwerpen

Lori uit Antwerpen

Dégage was voor mij persoonlijk een ongelooflijke ontdekking!
Het is nog maar een goed jaar dat ik lid ben van Dégage, maar het heeft me al ontzettend geholpen en daarbovenop heeft het me ook veel fijne ritten opgeleverd. Ik woon ondertussen bijna 10 jaar in stad Antwerpen en heb maar zelden een auto nodig. Voor ik lid werd van Dégage kon ik beroep doen op vrienden wanneer ik een auto nodig had. Sinds ik lid ben van Dégage is de stress van last minute oplossingen weg.
Mijn eerste rit met een auto van Dégage was met Skodette. Ik ging op bezoek bij een vriend die op een vrij onbereikbare plek woont en zette ‘s avonds mijn tocht verder richting Oostkantons. Dat waren heerlijke, zorgeloze vakantiedagen. Dat ik echt vaak een auto zou nodig hebben, had ik niet gedacht. Voor een nieuwe, tijdelijke job bij Theater Zuidpool was mijn eerste taak om een geschikte locatie te vinden voor een nieuw project. Ook hier: Dégage to the rescue. Ik plande een dag locatiebezoeken in en dankzij Dégage kon ik al het nodige materiaal op tijd in elke uithoek van het land afleveren en weer ophalen.
Lori