Sofie en Emmanual over Dégage in Poperinge

Sofie en Emmanual over Dégage in Poperinge

Sofie en Emmanuel, al jaren zeer blij met de komst van Dégage in Poperinge.

Lees hier het volledige artikel verschenen in het Stadsmagazine van Poperinge.

Sofie, lid als auto-eigenaar:

“Ik gebruik heel weinig mijn auto, waardoor ik twijfelde om hem te verkopen. Sinds ik lid ben van Dégage recupereer ik een groot deel van de kosten. Ik kies zelf wanneer ik mijn auto nodig heb, en wanneer hij dus beschikbaar is voor ontleners. Een enorme win-win situatie: voor mezelf, voor de ontleners die nu en dan een (2de) auto nodig hebben én, niet te vergeten, voor onze natuur!

In de 5 jaar dat ik mijn auto uitleen, heb ik nog geen problemen gehad. En mocht er in de toekomst toch iets gebeuren, dan kan ik op mijn beide oren slapen dankzij de waarborg- en verzekeringsmodaliteiten van Dégage.”

Emmanuel, lid als ontlener:

“Sinds enkele jaren maak ik regelmatig gebruik van Dégage. Toen onze kinderen zelfstandiger werden, beslisten we onze tweede auto weg te doen en lid te worden bij Dégage. De kosten en het onderhoud van deze auto vallen weg en toch kan ik een auto gebruiken wanneer ik die nodig heb. Ik ga naar het werk met het openbaar vervoer en de fiets. Kleine verplaatsingen doen we met de fiets. Dat kost me iets meer tijd, maar het is een plus zowel op vlak van duurzaamheid als voor mijn gezondheid.  

Het gemeenschapsgevoel maakt Dégage uniek. Privé-personen stellen hun auto beschikbaar en creëren een gevoel van vertrouwen en respect dat je niet vindt bij commerciële autoverhuur- of -deelbedrijven. Het boekingsproces is ook uiterst eenvoudig en transparant via de website.

Ik raad Dégage ten zeerste aan voor iedereen die op zoek is naar een flexibele, kosteneffectieve en duurzame manier om zich te verplaatsen!”