Breng een deelauto aan in Gent en rij 100 kilometer gratis! *VRIENDENACTIE*

Deze actie is verlopen

 

Ook enthousiast over autodelen via Dégage? Alsmaar meer mensen willen graag een auto delen via Dégage. Dat is natuurlijk een positieve evolutie. Alleen merken we de laatste tijd dat de instroom van nieuwe wagens niet meer kan volgen. Dat is natuurlijk niet de bedoeling en dus lanceert Dégage een vriendenactie!

Van je vrienden moet je het hebben! 🙂 Breng een nieuwe eigenaar aan in Gent en rij 100 kilometer gratis met een Dégage-auto. Goed voor 36 euro! Én een extra deelauto binnen Dégage!

Dus… Ben jij al lid van Dégage en ken jij iemand in Gent met een wagen die vaak stilstaat? En zie je hem of haar die wel delen binnen Dégage? Nodig de eigenaar uit via deze link. Van zodra de auto wordt gedeeld, ontvang jij een gratis rijtegoed t.w.v. 100 autokilometer (of veel meer fietskilometers)!

Leden van Dégage kunnen meedoen aan deze vriendenactie tot 30 juni 2022. Spoor je vriendje wel aan om niet té lang te treuzelen om in te stappen met de auto. De auto moet in 2022 worden geactiveerd. Enkel auto’s actief in Gent en deelgemeenten tellen mee, want vooral daar heeft Dégage momenteel nood aan meer deelauto’s.

Hou er wel rekening mee dat Dégage niet elke auto toelaat tot de vloot. We willen onze leden comfortabele, milieuvriendelijke en betaalbare auto’s aanbieden. Daarom aanvaardt Dégage geen euro 3 en euro 4 diesels. Ook campers nemen we niet op in ons deelsysteem. Voor de duidelijkheid hebben we ook een ‘wedstrijdreglement‘ opgesteld.

P.S.: Nieuw promomateriaal!

Hoe meer promo je maakt, hoe meer kans dat je een vriendje kan overtuigen. Maak daarom gebruik van ons nieuw promomateriaal voor nieuwe eigenaars in Gent (‘Ik deel mijn auto. Jij ook?’). Bestel affiches en folders via info@degage.be.