Een infosessie bijwonen

Om lid te kunnen worden van Dégage! woon je eerst een infosessie bij. Deze zijn kleinschalig en gaan door bij een autodeler thuis. Hij of zij vertelt meer over de werking van Dégage en geeft antwoord op al jouw vragen. Wie wil, kan de avond zelf al het autodeelcontract tekenen om als ontlener snel van start te gaan. De duur van een infosessie varieert maar reken, met al jullie vragen erbij, op zo’n anderhalf uur.

Koppels worden apart lid (en registreren zich dus apart) maar het is voldoende dat slechts één persoon aanwezig is op de infosessie. Kom je toch samen naar een infosessie? Schrijf jullie dan allebei in.

Er worden zowel infosessies georganiseerd voor geïnteresseerden die hun auto in ons systeem willen delen (zie type ‘Enkel voor Auto-eigenaar’) als personen zonder auto (zie type ‘Enkel voor Autolener’). Personen met auto vullen bij registratie al enkele gegevens van de auto in. Deze zijn volledig vrijblijvend en dienen ter eerste kennismaking tijdens het infomoment. Registreer je als je op één van onderstaande infosessies aanwezig wil zijn. Bevestiging van registratie komt in je mailbox terecht. Zie je die niet direct, check dan zeker je spam.

If you want to attend a session in English, please contact us.

 

Al geregistreerd? Log je dan opnieuw in met jouw mailadres:

 

Heb je toch een speciale vraag, neem dan contact met ons op.