Doe mee als vrijwilliger!

Dégage breidt uit en zoekt nog helpende handen. Zin om mee te doen? Hoog op onze agenda staan:

* Lokale ondersteuning van de wijkantennes/regio’s

Dégage heeft in de meeste (Gentse) wijken en regio’s in Vlaanderen één aanspreekpunt: de regioverantwoordelijke of wijkantenne. Deze man/vrouw is het gezicht van Dégage voor zijn wijk of regio. Maar natuurlijk zijn er nog wel mensen die zich willen inzetten in hun buurt of wijk en waar de regioverantwoordelijke/wijkantenne met plezier een beroep op doet. Ben jij zo iemand? Na een verkennend gesprekje bezorgen we jouw contactgegevens aan de betreffende wijkantenne/regioverantwoordelijk zodat je taken kunt verdelen en samen Dégage kan versterken in de buurt. Bouw samen met anderen mee aan een lokale werking in je wijk of regio (promo voeren, infosessies geven, aanspreekpunt, ombudsrol, praktische zaken, infostandje, bestickering, beleid …). Ieder zijn talent! Lees hier meer.

* Activiteiten opzetten voor en door vrijwilligers

Dégage is een groeiende organisatie van en door leden en vrijwilligers. Ook de vrijwilligerswerking neemt dus steeds grotere proporties aan. We willen onze vrijwilligers goed ondersteunen, ontmoetingskansen bieden, opleidingen voorzien, leuke activiteiten opzetten…. Spreekt het jou aan hieraan mee te werken: laat het ons weten! Je werkt dus ook een beetje voor jezelf 🙂 Lees hier meer.

En in het kort:

  • wijkantennes voor De Muide en Drongen (en versterking voor Rabot en Stationsbuurt)
  • Facebook en social media video
  • stickeraars voor bepaalde wijken in Gent (naast plakken ook afspraak maken met de eigenaars)
  • iemand die infosessies wil geven in Deinze
  • versterking voor de lokale groep in Antwerpen
  • een trekker voor de regionale werking in Leuven
  • administratie

Jouw ding staat hier niet meteen tussen?

Ook onze andere werkgroepen verwelkomen graag nieuwe leden. En naast deze vacatures aanvaarden we ook steeds spontane sollicitaties 😉 Je hoeft zeker niet in een werkgroep te zitten om iets te kunnen doen voor Dégage. Laat gerust weten via info@degage.be waar jouw talenten en jouw goesting liggen, en we zoeken samen naar een Dégage-match!