Doe mee!

Dégage breidt uit en zoekt nog helpende handen. Zin om mee te doen? Hoog op onze agenda (en die van onze werkgroepen) staan:

> Administratieve duizendpoten voor de WG intake eigenaars

De instap van eigenaars brengt wel wat (digitaal) papierwerk met zich mee.  Is administratie wel jouw ding? Heb je zin om nieuwe eigenaars te helpen voor een vlotte instap? Heb je op regelmatige basis wat tijd over? Dan ben jij de m/v/x die we zoeken!

> Communicatieve beesten voor WG communicatie

Heb jij een talent voor schrijven, fotografie, video, animatie of lay-out? Zijn sociale media helemaal jouw ding? Of denk je graag strategisch na over ons imago? Communicatie is key, en jouw skills zijn welkom! Je kan mee met de werkgroep onze communicatie uitstippelen, of sporadisch creatief bijdragen.

> Lokale wegwijzers en Dégage-gezichten voor WG wijkwerking

Elke wijk een eigen aanspreekpunt, daar gaan we voor! Zin om jouw buurt wegwijs te maken in Dégage? Nieuwe en bestaande leden bij te staan? We zoeken nog voor verschillende Gentse wijken een wijkantenne. Met op kop: de binnenstad, Macharius-Heirnis, Ledeberg, Drongen, Brugse Poort, Mariakerke. 

> Dégage-verbeteraars voor WG kwaliteitszorg

Draag jij de Dégage-waarden hoog in het vaandel? Deze groep bewaakt de tevredenheid en de waarden. Alles kan natuurlijk ook beter. Je zoekt mee naar creatieve oplossingen voor de zaken die minder goed lopen.

> Onderzoeker / ervaringsdeskundige voor enquête

Meten is weten: we plannen een bevraging om naar de tevredenheid en de impact van onze organisatie te polsen. Heb jij ervaring hebt met dit soort onderzoek? Help je ons onderzoek naar een hoger niveau tillen?

Jouw ding staat hier niet meteen tussen?

Ook onze andere werkgroepen verwelkomen graag nieuwe leden. En naast deze vacatures aanvaarden we ook steeds spontane sollicitaties 😉 Je hoeft zeker niet in een werkgroep te zitten om iets te kunnen doen voor Dégage. Laat gerust weten via info@degage.be waar jouw talenten en jouw goesting liggen, en we zoeken samen naar een Dégage-match!